CENTRE APRÈN CAMPDEVÀNOL
QUI SOM
Obtener Adobe Flash Player

Aquesta pàgina necessita la versió 8.0.24 de Flash o superior.

COM TREBALLEM
SERVEIS
   
  QUI SOM

Aprèn és un Centre d’Aprenentatges Complementaris i Alternatius que amb gairebé 10 anys d’experiència ofereix els serveis de logopèdia, psicologia, reforç escolar i activitats de lleure.

Un dels nostres propòsits és diagnosticar i proporcionar un adequat tractament per solventar les diverses dificultats  que poden aparèixer durant tot el procés d’aprenentatge dels nens i nenes en l’etapa escolar.  

Aquestes dificultats, ja siguin de llenguatge, de lectoescriptura, d’atenció, de concentració, de memòria, d’organització…, entorpeixen l’adquisició dels diferents aprententatges, a més, de provocar  un sentiment d’angoixa tant en els nens/es, com en els  pares i fins i tot als mestres.

Des de l’Aprèn oferim el suport i l’ajuda necessàris perquè aquestes dificultats no suposin un impediment per seguir el ritme del curs escolar.

Un altre dels nostres serveis és el d’activitats de lleure els dissabtes al matí, a l’estiu i per vacances de Nadal a fi de donar alternatives als pares, diferents a la televisió, als jocs d’ordinador… i amb l’objectiu que els nens i nenes es diverteixin realitzant diverses activitats com tallers temàtics, música, jocs, contes, manualitats, experimentació…

 
 

CENTRE APRÈN SHEILA POUS equip i col·laboradors del centre contactar